Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vivix Ambassador

Assalamualaikum

Jangan salah faham. Bukan shaklee yang menggelarkan saya sebagai ambassador vivix. Tapi saya yang bagi gelaran sendiri sebab suka sangat dengan vivix. Lepas 2 tahun hari2 consume baru boleh mengaku tau. kihkih, Antara banyak2 supplement shaklee yang saya ambil, saya memang consistent vivix. Sebab?

1- Saya lagi suka cecair dari pills
2- Untuk mengelakkan (kalau boleh) penyakit keturunan. Kalau tak boleh elak, harapnya impak minimal
3- Obvious impact i.e. kulit jadi bersih dan ok sangat!


Kalau anda baca tentang trip saya to maldives, ada saya letak gambar ni. At that point of time, saya rasa kulit saya ok habis dah. Tup2 haritu TERklik gambar tu dan gambar menjadi besarr. Tiba2 saya tengok, husih, jerawat semua obvious kottt. Then saya banding dengan sekarang, wah2, ada beza! and hence the comparison :)
Gambar lain pon ada tapi tak begitu clear.

Nak sembang lebih pasal vivix? 0192661775 - whatsapp ya


No comments: