Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, December 9, 2012

Shaklee Collagen Powder dan Susu Ibu


Assalamualaikum

Malam ni saya bawa issue shaklee collagen powder dan ibu menyusu. Ini saya petik dari status kakcery (master shaklee), beliau dapat dari nutritionist shaklee. Saya paste sebijik2 status kakcery ok.

Quote
"..Ibu menyusu tidak digalakkan mengambil kerana kita tidak tahu kesuaian badan ibu selepas melahirkan. Dalam Colagen ada Prafia..tu herb yg maybe buat baby panas. Ibu boleh cuba ambil, jika ibu & baby rasa ok, boleh continue....sama juga dgn alfalfa..alfalfa juga herb. so ibu p
erlu amik lbh air supaya ibu & baby tak panas.


Berkaitan kesan negative 5-6thn akan dtg..Tiada kesan buruk jangka masa panjang..sbb if ada healing crisis pun..terus muncul in short time...Shaklee iss natural..no ingredient yg membahayakan..healing crisis tu is satu keadaan utk baik pulih..bukan kesan sampingan..."
Dan as usual lah..sy akhiri statment di atas dgn ayat rasmi:
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Sekian terima kasih..yg pasti sy happy tgk ramai ...bukan shaja ibu menysu tapi insan2 lain...lelaki..wanita..tua muda..yg sangat teruja dgn kesan makan kolagen ni..tak kenal tak cinta.
.tak rasa cemana nak tahu baik buruk yer tak..harga jgn ta
nya mahal or murah sbb bulan ni lah bulan terbaik nak dptkan Collagen pada harga special.

Unquote

Boleh faham kan? Infact most of customer saya adalah ibu menyusu dan dalam pantang. Saya share disini testimoni dari ibu menyusu tentang penambahan susu mereka. 




Anda mahu cuba? ini lah masanya kerana sedang promosi. Memang jauh beza dengan harga biasa kami, malah lebih-lebih lagi jauh dengan harga retail. Dapatkan dari kami dengan segala benefit lain.


Golden Lounge 
019 266 1775
goldenlounge.blogspot.com