Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, January 23, 2013

GLA dan kesannya

Assalamualaikum

Tiba-tiba rasa terpanggil nak share pasal GLA. Lately ramai yang mencari set kesuburan. Cerita details pasal GLA saya dah cerita dulu dalam entry lepas. Ni saya update testimoni lah ye. Ni semua pasal irregular period dan kecelaruan hormon. Kadang2, ini yang menjadi penyebab tidak subur/ pregnant.




Tapi jangan la risau, GLA ni selain dari period, ia juga memberi seri dan glow pada wajah. Senang cerita, macam EPO but better banyak dari EPO. Orang panggil best friend wanita. Jadi jangan ingat masalah period je makan :).


Golden Lounge 
019 266 1775
goldenlounge.blogspot.com