Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 10, 2013

Magnums di magnum cafe

Assalamualaikum

Nak buat macamana kalau dah memang spesis semulajadi kuat makan dan kuat manis. Ingat kan dulu saya dah cakap saya sweet tooth. Within 1 weekend, 2x kami pergi magnum cafe. Duh. Okla price not bad. Cuma nak beratur masuk tu yang agak menguji kesabaran. Hah, tapi kalau semangat membuak2 dan berkobar2, sanggup kan bersabar beratur? Business life pon sama. Key nya..sabar
Anyway, itu pasal saya perlukan omega dan lecithin. Haha.

Nyumnyum. Enjoy the pics ;)

Untuk budak2, bagi yang ni je. Basic! hehe

Ahmad punya
Yang ni sedap sangat!! Harus repeat

Ni tak sempat nak rasa sangat sebab saya keluar solat, bila datang balik, dah tinggal separuh. isk

Yang ni, so-so je. 

Yang ni masya allah sedapnya sangat! Repeat!

p/s: ice cream2 di atas, saya tak jual ye. :)


Golden Lounge 
019 266 1775 
goldenlounge.blogspot.com