Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 24, 2014

Cares For Our Children

Assalamualaikum

Haritu kawan saya kongsi bahawa sejak consistent ambil mealshake, kulit dia jadi cantik. Melampau. Mealshake? saya ingat kanak2 je consistent. Rupanya orang dewasa pon ada yang consistent dan mendapat hasil menarik untuk kulit. Siapa yang tak nak kulit cantik kan! 

Dengar tu, saya pon niat nak ambil mealshake hari2. Ahaha. Bukan apa, mealshake kena consistent berada dalam rumah saya. Ada masa saya rasa payah nak telan vitalea tu. Jadi saya ganti dengan mealshake. Lagipun sarah suka sangat sampai kena limit kan dia ambil tiap hari. Heip! mahal ok. Ekeke. Lagi satu saya memang perlukan itu untuk kesihatan budak2 kalau tak sihat susah nak buat art class.Tapi kesempatan promo bulan ni saya grab la 1 set untuk stok keluarga saya sendiri. Huhu. Buy 3 free 1 kott :). Dah tu dia derma kan profit untuk promo special ni. Jadi, ok la kan. Hidup sihat hati senang. Berkat insya allah.


Saya suka benda2 serba guna benefit banyak-in-1 ni. Hehe. Ok itu sahaja lah!

Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)

No comments: