Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 27, 2015

Hobi Hari Isnin

Assalamualaikum

Saja nak share banyak satu tabiat buruk / addiction / hobi yang akan menjelma bila saya tak ada kerja, atau need something to occupy myself or rather, to take my mind elsewhere. or to kick my ass to start to work. Iaitu try2 untuk tengok harga tiket flight. Haritu saya jumpa ini!



RM2812.29 sahaje! Airasia KUL - MLE - KUL. Omg. Dan macam biasa, saya let go sebab husband tak nak pergi. Haha. Dekat 2 jam cari tiket. Saja2 je. Seperti tujuan di atas :D.

Antara lain, hobi ini is a great way to start your monday kan? Ekeke. Lepas dah dapat rasa puas hati walaupun sakit hati sebab tak beli :). Enough to kick start your week!

Have a great Monday everyone!

p/s: i bet lepasni mesti korang pon terus buka website airasia kan kan :D

2 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said...

hahaha...kita sama..isnin baru nie Farah pun dok survey hotel nak stay kat Sarawak nanti..hahaha.. btw tiket ke Maldive tue murah lah!!!

Ida said...

Belum ada point dgn airasia. huhu