Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, August 16, 2015

Online Carboot :)

Assalamualaikum

Saja nak announce, haritu saya ada bawa anak2 buka carboot di IRM (will blog about this later ya! i hope so #crossfingers). Sekarang dah tak sempat nak pergi buka carboot. Jadi saya buka online je lah di blog www.mytrashandtreasure.wordpress.com. 


Jemputlah datang ya. Kenapa wordpress? kalau anda perasan, site tu saya buka pada tahun 2008. Lepas tu buka macam2 site lain lagi ops vacant kejap, so ni nak sambung balik. Malas pula rasnya nak buka yang baru teruskan aje la kan ? :). Jemputla datang. Murah je rm8 pon ada.

Sekian terima kasih!

No comments: