Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, July 28, 2012

Performance Drink

Salam Ramadhan untuk semua

Topik pembuka blog adalah Performance Drink. Performance drink adalah sangat laris dan merupakan salah satu dari best seller produk Shaklee.

Antara kebaikan atau manfaat utama yang dapat anda perolehi jika menikmati performance drink adalah:

1) Meningkatkan daya ketahanan badan. Ia memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat dan menggantikan air yang hilang sewaktu aktiviti fizikal.
2) Membekal tenaga dan daya ketahanan fizikal dengan mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam badan dan mengimbangi metabolism air dalam badan. Produk ini di rumus khusus untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang tinggal di kawasan beriklim tropika dan untuk mereka yang aktif dalam kerja seharian.
3) Mencegah penyahidratan yakni ia mengurangkan kehausan, mencegah dehydration dan melembabkan kulit yang secara tidak langsung menjadikan anda kelihatan muda.
4) Mengekalkan paras gula. Ini telah dibuktikan secara klinikal bahawa ia berkesan dalam memelihara paras gula darah dan mempercepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.

Performance drink ini adalah minuman sukan pertama bagi atlit di America dan di reka khusus untuk para angkasawan NASA.

Ujian klinikal membuktikan rumusan esklusif OptiCarb (patented) meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara fluid circulation dalam tubuh. Kelebihan minuman ini berbanding minuman sukan lain ialah Performance drink mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

Performance drink sesuai untuk para atlit, mereka yang berpuasa, sebelum dan selepas pembedahan, untuk berjaga (stay-up) lewat malam, mereka yang keletihan dan lesu, cirit birit, tiada selera makan, rendah paras gula dan sebagainya.

Cubalah Performance drink harini ini. Insya allah anda akan lebih bertenaga ketika berpuasa dan mampu bertarawih dengan segar. Dapatkannya dari Golden Lounge hari ini!Golden Lounge
019 266 1775
goldenlounge.blogspot.com