Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, February 2, 2013

Mak saya dan ESP

Assalamualaikum

Mak saya seorang yang super busy. Walaupun kami duduk berdekatan, ya rabbi susahnya nak jumpa. Macam kena buat appointment dah rasa. Pagi petang siang malam memang busy dan selalu tiada dirumah.  

Conversation 

Umi: tadi makcik xx tanya umi makan apa larat stay malam2 macam ni
Saya: oo, dah tu umi jawap apa
Umi: umi cakap lah, minum ESP si iman ni. beli kat dia
Saya: haha pastu makcik tu ckp apa
Umi: oo ye ke? nanti nak order kat iman lah
Saya: hahaha mavelesss..

Marvelous lah. I luv you umi! Kalau tak jawap macam tu pon still luv umi jugak. hahha

p/s: umi tak cakap dia minum performance drink jugak. he he. Tu la rahsia nye ye kawan2. 


Golden Lounge 
019 266 1775 
goldenlounge.blogspot.com