Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 7, 2013

Promo Nutriferon

Assalamualaikum

Pertama kali saya membeli nutriferon adalah ketika ia promo tahun lepas. Sebab saya begitu teruja dengan konsep, keunikan dan kehebatannya. Jarang orang yang baru mencuba shaklee terus nak beli nutriferon. Tapi saya memang terkagum dengan konsepnya iaitu mengaktivate antibody diri secara semula jadi untuk melawan penyakit. Hey cool lah. I mean. badan akan well equip dengan anti bodi untuk melawan penyakit. Tak de lah sentiasa nak kena bagi ubat kan. 

Ini kira macam pro-aktif berbanding makan ubat-yang lebih berbentuk reaktif. Ha gittew. Ok entah kenapa bulan ni promo nutriferon lagi. Jadi saya suggest jika anda nak try, ambil la kesempatan bulan ni sebab harga promosi. 

Dalam blog ni saya rasa memang banyak lah article tentang nutriferon. Dah memang terbukti lah ketaksuban saya pada nutriferon ni. Ahaha. Kan latest cerita pasal nutriferon dan susu ibu? haa

Berikut adalah poster untuk promo April 2013. 



Golden Lounge 
019 266 1775 
goldenlounge.blogspot.com