Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, June 15, 2013

Set Mighty 3 Gems Shaklee

Assalamualaikum

Ibu2 yang menyusu biasanya mendapati bulan puasa adalah bulan yang challenging. Ya, kerana itu ada keringanan dalam agama kepada ibu menyusukan. Namun, kita bukan semudah itu mahu menyerah lantas berbuka puasa. Kita adalah golongan yang kuat yang mampu berpuasa dan pada pasa yang sama maintain menyusu dan masih mampu maintain susu pada tahap yang sama seperti bulan2 tidak puasa.

Shaklee menyediakan supplement dan makanan tambahan terutama kepada ibu menyusukan. Set Mighty 3 gem adalah set yang terdiri daripada Mealshake, Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance Drink. Gabungan ESP dan Mealshake melahirkan rasa minuman yang lazat disamping berkhasiat. ESP adalah soy protein dan mealshake adalah minuman bervitamin yang mengandungi 9 amino acid dan 13 vitamin lainnya yang lengkap untuk keperluan tubuh. Gabungan keduanya juga mempu memberikan tenaga serta mengawal rasa lapar ketika berpuasa.

Performance drink adalah penting kerana ia membantu mengekalkan kandungan air dalam badan. Ia mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehydration - amat sesuai untuk ibu2 menyusu. Ini kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses pump/menyusukan. Anda boleh baca lebih lanjut tentang Performance Drink disini. Dapatkan set ini daripada saya pada harga promosi! Hanya di bulan June sahaja :)Golden Lounge
019 266 1775
goldenlounge.blogspot.com