Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 15, 2013

Sekarang

Assalamualaikum


Sekarang sarah dah di malaysia. Minggu ni ada ujian masuk sekolah insya allah. Dah besar rupanya anak saya. Dah makin tua rupanya saya. isk

Sekarang hasan tengah selesema dan ada sikit batuk. 2 malam dah saya tak tidur sangat sebab terpaksa bangun dan dodoi hasan untuk tidur. Hidung sumbat memang masalah besar bagi beliau.

Sekarang saya sangat sibuk di kantor. Hairan kenapa orang boleh assume saya berlibur. Dengan alasan, saya boleh reply email/whatsapp/communicator laju. Diaorang tak tahu by nature, selain fast action fast result, saya kan 'customer service'. Jadi tak boleh biar lama2. Kadang2 sms saya overlooked. Maaf.

Sekarang ramai juga request nak join shaklee. Tapi tiba2 saya rasa macam kena pilih juga yang boleh di groom atau yang hanya suka2 dan testing the water.

Sekarang saya baru sedar, banyak benda saya take for granted. 

Sekarang, saya sudah ada pemangkin. Yeah, nanti lepas saya dapat 5 figure, saya announce k. Buat masa sekarang, hanya 4 figure je dulu. Cukup lah untuk saya shopping tanpa was2. Cukup untuk saya beli baju banyak2. Cukup untuk beli tudung ariani 4-5 helai sekaligus. Cukup untuk saya pergi melancong dekat2. Cukup untuk saya beli barang2 mengarut saya tanpa rasa apa sangat lah. Cukup. Semua cukup insya allah. Alhamdulillah atas nikmat ini. 

Kesian kadang tengok kawan2, rm 15 pon berkira sangat. Teringin sangat nak bantu. Tak apa, nanti terbuka hati nak cuba business ini, bole contact saya. Harap2 dapat membantu. 

Sekian.



Golden Lounge 
019 266 1775 
goldenlounge.blogspot.com