Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 7, 2013

Promo October 2013 - Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum

Sebelum dilabel ketinggalan (tak updated), saya nak inform bahawa promosi bulan ini adalah SHAKLEE COLLAGEN POWDER!

Untuk yang dah biasa dengan blog ini, anda tahu bertapa berkesannya collagen ini kan. Boleh lihat kembali apakah testimoni2 terbaik collagen ini di sini: Kompilasi Testimoni Shaklee Collagen Powder

Keunikan collagen powder ini berbanding collagen yang lainnya ada disini

Saya ingin menasihatkan, jika anda benar2 seorang yang mementingkan appearance (macam saya :P), dan anda ingin preserve youthful face anda, segeralah menjaga dari sekarang. Ingat, waktu muda semua memang cantik dan elok. With age, everything will age. Hehe. Start taking care of everything now. Almaklum, kita bukanlah makin muda. Kalau anda rasa kolagen shaklee mahal, anda kena lihat apa sebab musabab. Anda lihat ingredients dan researchyang dilakukan. Anda lihat shaklee tidak claim 3 hari dah boleh cantik, seminggu dah boleh flawless. Kan?

Lumrah, with quality, comes price. Tepuk dada, tanya diri


Golden Lounge
019 266 1775
goldenlounge.blogspot.com