Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 4, 2014

Promosi Vitamin E Shaklee

Assalamualaikum

Lama dah saya tak tulis pasal promosi. Bulan june ini promosi adalah vitamin E. Promosi bermakna, jika anda seorang member shaklee, anda berhak membeli 6 botol sekaligus dan mendapat percuma 1 botol. Ha, jika anda bukan member shaklee, anda rugi lah. Tak dapat menikmati benefit ini. :)

Vitamin E ni biasa di associate dengan kecantikan dan kesuburan. Ada juga yang menggelar ia sebagai vitamin cinta. Mungkin kerana ia mambangkitkan nafsu seks. Disamping itu, banyak lagi kelebihan2 vitamin E. Yang special pasal vitamin E shaklee ialah ia dilengkapi dengan grape seed extract. Saya ada tulis dengan agak detail di SINI. Ada juga orang buat masker especially untuk kulit kering.

Menarik kan kelebihan Vitamin E? Tengok list bawah ni. Tapi macam biasala, saya paling suka yang bawahh sekali tu. "SLOWS AGING". Hehehe


Kalau anda nak maintain kulit cantik nampak muda pada harga jimat, disamping mendapat banyak lagi kebaikan, ambil la Vitamin E. Rebut la masa promo ni. Hubungi saya ya 0192661775. Jangan risau. Consultation tip top. In Sya Allah


Nurul Iman. Shaklee Independent Distributor. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775

No comments: