Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 20, 2013

Set Vitamin Politik

Assalamualaikum


Bersempena dengan musim pilihanraya di malaysia ni, saya rasa nak buat set vitamin baru lah. Namanya "set politik". Set ini terdiri daripada:

Nutriferon
Agar sentiasa sihat sepanjang berkempen. Perisai virus untuk yang pergi mencula kan jumpa macam2 orang di macam2 tempat. Agar sihat hendaknya dan berdaya upaya pergi mengundi

Bcomplex
Ini penting kerana politik adalah medan yang high pressure high temperature dan high stress. Bcompleks juga adalah anti stress dan anti moody disamping memberi tenaga. Ini penting untuk mengelakkan anda kelihatan moody dan emo ketika berkempen, malahan juga untuk mengelakkan agar bergaduh di facebook.

Performance Drink
Macamana atlet, macam itu lah anda. Kerja2 politik bukan kerja mudah. Bukan hanya duduk di atas katil. Malahan, memberi ceramah dan mencula dah cukup menhidrasi kan badan anda. Rehydrate dengan performance drink. Performance anda pasti berganda.

Vitalea
Vitalea adalah multivit pelengkap. Tentunya musim2 ni anda makan tak seimbang. Jadi multivit ini menjadi pelengkap diet harian anda disamping memberi tenaga sepanjang aktiviti berkempen.

Mealshake
Ya, ini memang sangat handy. Menjadi makanan on-the-go yang sesuai kerana kita tak ada masa nak makan. Terlalu banyak mesyuarat, kempen dan ceramah yang perlu dilakukan. Jadi mealshake akan memberi rasa kenyang disamping membekalkan vitamin yang diperlukan. 

Lecithin
Ahh, apa lagi yang penting selain tenaga di masa2 kritikal ni? tentulah brain food. Focus, focus dan focus. Itu yang anda perlukan dan itu yang boleh lecithin bantu anda. Anda perlu focus untuk menang!

Yeap! Set politik sudah siap. Jika anda mahu order, order lah dari saya. Moga parti anda menang. :))

Nanti saya bagi percuma satu botol vitalea for kids. Dengan anak2 pon sekali kita cover. 

Selamat berjuang! 
p/s: ahh copyright Golden Lounge


Golden Lounge 
019 266 1775 
goldenlounge.blogspot.com