Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 10, 2013

Bonus 4 angka - Bulan kedua

Assalamualaikum

Menarik. Ada orang emel soalan pada saya, apa yang saya buat untuk bonus 4 angka bulan kedua saya? Saya takde lah nak cerita apa saya buat dengan bonus tiap bulan. Tapi dah kerana ada yang bertanya, jadi saya buka balik website untuk ambil details. Well, saya suka travel. Terkebetulan tengah ada promo tiket murah. Jadi destinasi kali ni dekat2 saja. Tak pernah pergi lagi. Nak pergi buat baju. Hehe. Jawapannya dibawah



Hehe, saya insya allah pergi vietnam sahaja. Tapi saya gembira sebab dapat spent untuk tiket tanpa menggunakan duit gaji saya. Murah je kan? rezeki promo. Ini bukan trip shaklee belanja. Ini saya guna duit bonus shaklee yang tiap2 bulan tu. ALhamdulillah. Accommodation belum booking lagi. Nanti tengok rezeki bulan depan. Nak dekat raya, kena pandai bahagi belanja. Duit gaji simpan untuk borong kain di Vietnam nanti.

Seronok ada side income. Jika mahu seronok, kena berusaha. Jangan dengki rezeki orang lain jika sendiri malas berusaha tapi hanya mengeluh dan berada di takuk yang sama! 
Jom, jana pendapatan lebih dengan saya. 


Golden Lounge 
019 266 1775 
goldenlounge.blogspot.com