Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 22, 2013

Kompilasi Testimoni Set Slim Shaklee

Assalamualaikum

Ya, sekarang saya tengah 'in' set slim shaklee. Sebab suami saya kena turunkan berat badan atas sebab kesihatan. Hehe. Kan ke kegemukan / obesiti tu ibu penyakit. Memang betul lah rupanya. Ok saya sudah terangkan tentang cinch haritu kan. Kalini, saya share testimoni orang2 lain tentang set ni. 

Kalau anda tanya testimoni bergambar saya sendiri, tak boleh lah sebab saya dah tak berapa gemuk pon. Jadi tak visible walaupun hakikatnya saya memang ambil alfalfa, lecithin dan ESP.  Sebab saya ambil lecithin lepas bersalin. Memang untuk kurus dan memang dia turun kan inches yang tak perlu. He he



Gambar kiri: time anak dara. Gambar kanan: mak orang. Hehe








Proposed set slim shaklee ini sesuai untuk yang originally besar dan nak turun, ibu yang baru bersalin dan nak mendapatkan ideal weight, siapa2 yang nak maintain ideal weight sekarang danlainlain. Hubungi saya untuk consultation dan ordering.

Sekian nanti kita berjumpa lagi untuk pendetailan barang2 yang dipropose dalam set ini.


Kekman @ goldenlounge
019 2661775