Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 28, 2014

Pre National Conference Shaklee 2014 - Nurul Iman

Assalamualaikum

Maaf la lompong2 updates lately. Bukan apa. Mood Masa dan Media. 3M gittew. 3M yang kian hari kian kepupusan. Namun, tiba2 mata buntang sekaligus idea mencurah2 terima kasih Allah dek kerana 1 email yang masuk dalam inbox gmail ku. Apa dia? Jeng2. Sebelum tu intro dulu. 

Shaklee kan ada 3 perk iaitu 3C katanya. 3C tu ialah Cash, Car dan Convention. Maka, untuk status saya yang tidaklah seberapa ni, saya telah pun menikmati ketiga2 perk tersebut. Bukan cakap besar. Tapi cakap dengan penuh air peluh (ok geli) dan air mata (maaf ni gimik semata). Jadi, untuk National Conference (NC) tahun 2014 ni, saya dapat 5 award. Meh nak screen shot sikit.

5 Award untuk National Conference 2014

Saya dapat duduk Sunway Resort Hotel. Yey!

Maaflah conteng address dengan hodoh sekali

Berbalik pada perkara yang membuntangkan mata saya tadi, ialah perkara di bawah:

Award dari 5 jadi 6! Yey!

REVISED recognition award dari 5 jadi 6!. Wow. Harap2 last minute dia revise jadi 8 ka 9 ka. Ehh :D. Ini bermakna 6 kali saya akan naik turun pentas. Dalam banyak2 award, award yang paling berharga ialah Car Bonus. Bukan mudah nak dapat. Sobs. Berendam air performance drink dan ESP, minum berbotol2 vivix, telan berbiji2 vitamin..untuk mendapatkan?.......kulit yang flawless. Ekeke. Alhamdulillah, saya berjaya mendapatkan Car Bonus. Itu award yang paling berharga antara 6 award tersebut. Cey. Bukan lah bermakna kasih sayang saya pada award2 yang lain tu berkurang, tapi nak cerita yang paling susah dan struggle saya buat ialah car tuu. 

Tahun lepas saya hanya dapat 1 award. Alhamdulillah tahun ni 600% peningkatan. :))

Sekian sahaja. Nanti dah naik pentas saya mesti update blog lagi. Siapa nak macam saya? Meh meh. Next entry saya cerita apa yang occupy masa saya k. Till then


Nurul Iman. Shaklee Independent Distributor. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775

No comments: