Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 29, 2014

Ring Of Success Series (ROSS)

Assalamualaikum

Berikutan dengan entry saya pasal NC 2014, saya sebenarnya tengah sibuk focus membuat module untuk anak2 shaklee saya. Alhamdulillah Ring of Success Series (ROSS)#1 telah di launch pada tengah bulan May haritu. In sya allah, ROSS akan di buat hingga #8 atau lebih. Jadi sekarang saya sibuk dalam pembikinan module2 seterusnya disamping roll out series2 awal pada anak2 shaklee saya. Aiceh bunyi macam producer filem nampaknya


Disamping module, kami juga mempunyai FB group yang EXCLUSIVE dan TERTUTUP dan penuh melimpah ruah dengan pelbagai info, teknik, motivasi, sharing etc yang khusus untuk anak2 cucu2 cicit2 shaklee saya sahaja. Jadi, selain update blog, saya juga update group FB tu dengan pelbagai 'juadah'. Ha, banyakkan nak kena update. Ha, kan dah justify kenapa saya busy. Ahaha. Padahal group fb tu dah berusia hampir 2 tahun

Kami juga mempunya group whatsapp yang banyak dan mengikut peningkatan masing2. Macam kelas gittew. Ok sibuk sangat nampaknya puan iman ni. Bear in mind, ini part time saya sahaja. Bayangkan kalau saya full time buat ni? *gasp* 

Ok sekian short update. Hubungi saya untuk join business yang menarik ni ya!


Nurul Iman. Shaklee Independent Distributor. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775

No comments: