Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 11, 2014

Kurang kan Haus di Bulan Puasa

Assalamualaikum

Mesti anda dah biasa dengar pasal performance drink kan? 

Saya nak share pengalaman sendiri minum performance drink especially di bulan puasa. Sebenarnya dulu saya guna performance drink lepas balik kerja untuk bekerja di rumah pula. Maklumla balik rumah lagi letih kan. Dengan anak2, dengan pinggan mangkuk, kerenah macam2 lagi nak layan. Kalau tak cukup sabar, memang boleh temper. Hehe. Jadi dengan minum performance drink, bertenaga la sikit saya untuk buat segala bagai tu. 

Tapi untuk bulan puasa, concern terbesar saya ialah dehydrated dan haus!. Jadi saya akan pastikan saya minum segelas performance drink setiap kali sahur. Dan saya rasakan perbezaannya. Saya tak haus langsung alhamdulillah!. Tak ada nafsu nak beli air2 warnawarni di pasar. In fact, tak ada air sedap2 sangat pon. Wah nafsu makan saya dah berubah ke? Hahaha

Sambil2 minum pagi2 buta waktu sahur tu saya belek2 la tin performance drink tu. Tengok dia tulis apa

Tengok! Minimize fluid loss for enhanced hydration (meminumum kan kehilangan bendalir untuk menambahkan hidrasi !!

Awal bulan puasa, semua ni dah terjual

Tiba2 kawan saya i.e. customer yang first time beli performance drink ni whatsapp. 

Bukanlah performance drink ni penggalak susu. Cuma saya saspek badan dia kurang letih jadi boleh produce more susu. Alhamdulillah for her! Dan notice dia cakap tak manis? Hehe

Perhaps anda nak try juga? Bukan bulan puasa pon boleh. Boleh KLIK SINI UNTUK DAPATKAN PERFORMANCE DRINK ANDA atau SMS/Whatsapp saya di 0192661775. 


Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)

2 comments:

Nur Misnan said...

biasanya saya akan ambil minuman jenis begini khas utk bersukan sahaja. Kalau hari2 biasa saya ambil suppliment biasa..

salam ramadan dan salam kenal

nurul iman said...

ha ah. memang biasa orang ambil ni time bersukan dan di gym. Tapi sebab bulan puasa...dan nak hidrat..jadi.. hu hu.

Terima kasih datang. Salam kenal :)