Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, August 28, 2014

Testimoni GLA Shaklee : Tumit

Assalamualaikum

Nak share testimoni pasal GLA complex. Saya suka share yang customer saya sendiri guna. Boleh je nak pau testimoni orang lain sebagai bukti produk2 shaklee yang berkualiti. Tapi, memang dah berkualiti pon. Tak payah susah2 nak buktikan pon :). Bila tunjuk customer sendiri punya, rasa gembira dan bangga sebab dapat memberi kesan baik pada orang. Lagi satu, menunjukkan saya betul2 care pasal customer. Ewah tak pasal terpaksa angkat bakul sendiri. Hahaha. Bukan apa, ramai je yang beli dari staff2 ofis, bos2 ofis, mahupun saudara mara terdekat dengan niat nak tolong2 kan. Tapi tidak mendapat consultation dan guidance yang baik. Jadi, pergi cari pengedar2 shaklee yang lain untuk konsultansi. Tak fair untuk ketiga2 pihak :)

Melalut pula. Tengok ni. Mula2 dia pM saya, nervous pula tengok intro ayat. Dah la internet saya di office sekarang macam weng je. Jadi tersekat2 message whatsapp sampai. 


Alhamdulillah, ending bagus :)).

Sempena promosi GLA shaklee yang masih berlangsung hingga akhir august ni, ambil lah kesempatan buat stok. Nanti bila promo lagi je baru beli. Ha hebat tak idea tu :D. Order dari saya yea? Ahahha


Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)

No comments: