Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, September 4, 2014

Mak Bergaya

Assalamualaikum

Saya selalu ada perasaan "bestnya makcik tu nampak bergaya dan muda dan cantik" bila tengok kawan2 mak saya yang menepati description tersebut. Eh mestilah tak ramai kan. Hehe. Dulu kecil2 bercita2 nak jadi mak yang macam tu. Yang cool. Yang best. Yang cantik. Yang nampak muda dan anak2. Macam2 tu lah. 

Sekarang ni, syok sendiri. Saya rasa macam best juga. Jadi mak, perasan best, perasan cool. Ahaha. Sebab tu saya agak ambil berat penampilan dan pentingkan aspek "nampak muda". Puan2 tak teringin ke?

Ni tak edit pon kecuali mata hitam dan background.

Agak2, berapa orang anak perempuan ni? :D *muntah*. Anyway, itu adalah kesan consistent vivix dan collagen shaklee powder. Tak main lah makeup2. Au naturale. Sebab tu saya suka sangat vivix. Jatuh cinta dengan vivix. Selain disebabkan kesihatan, ia juga tentang kecantikan. He he. Sekarang promosi Shaklee Collagen Powder. Tengokla kompilasi testimoni Shaklee Collagen Powder DISINI.

Susah tau nak maintain ciri2 di atas. Jadi mak ni penuh dengan prada-eye-bag, muka sembab, kulit tak terurus etc. Tudung comot. Sebab tu kadang2 baju main capai je.  Tapi usahala yang terbaik.

Amacam? Jom jadi mak bergaya! :))


Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)

No comments: