Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 18, 2015

Hadiah Baby

Assalamualaikum


Bersalin kali ni, macam2 hadiah kami dapat dan berturut2 orang datang visit. Yasir satu2nya anak saya yang dapat hadiah dan duit SEBELUM lahir lagi. Murah betul rezeki Yasir. Untuk hadiah, saya senaraikan top 4 yang kami dapat. 

1- Pempers
Mungkin 'tema' kali ni adalah pempers kot ahaha. Banyak sangat hadiah pempers untuk Yasir. Alhamdulillah mujur tak beli awal2 hari tu. Sampai hari ni tak habis lagi pakai dan ada 2 pack lagi tak buka. Boleh lah tahan sampai bulan depan. Jimat2 Hihi. 

2- Wipes
Berbungkus2 wipes kami dapat. Alhamdulillah. Tak lah kedekut sangat nak pakai LOL. 

3- Sabun Mandi Bayi
Ini pon dapat size botol besar pureen tu. Bukan botol2 kecil travel. Tapi kakak abang Yasir yang guna dulu. Rezeki Yasir di kongsi bersama :)

4- Baju
Ini biasa kan? Tapi menarik baju2 hadiah sekarang practical. Contoh: rompers lengan pendek, carters pack etc. Baju2 pakai kat rumah lah kiranya. Size pon ok

Nampaknya orang sekarang dah tak beli hamper2 tu atau kami yang tak dapat hamper :). Beli loose items pilihan sendiri dan semua pun berguna alhamdulillah. Atau kawan2 saya semua dah taraf mak2 dan tahu apa yang sangat diperlukan dan apa yang 'bagi cantik' saja.

Apa2 pun, alhamdulillah dan terima kasih pada semua pemberi dan yang datang visit. Semoga murah rezeki semua ya!

Pempers hadiah :D

Antara visitor2 yang datang melawat Yasir (dan mama Yasir :)) yang sempat bergambar. Yang tak sempat bergambar, maaf. Kehadiran anda tetap kami hargai.

Sarah

Aalaa' and her daughter Dhuhaa

Hanisah, followed by Azura and kiddos

Family of Athirah, Nadia, Kerun, Hidayah. Just previously Aishah and family

Yue
Danlainlain yang tak di sebut nama. Weekdays, weekends semua penuh visitor :D. 

"I'm happy" - Yasir
Muchos <3 <3


Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)

No comments: