Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 20, 2015

Snow Globe

Assalamualaikum

#imanartclass paling simple ialah art yang saya buat sendiri untuk anak2. Hehe. To keep the kids occupied, minta diaorang cari bahan2, dan jangan bagi tahu apa yang kita plan nak buat. Saja bagi element of surprise di situ. Macam benda yang saya buat kali ni:

Taraaa Snow Globe! 1 Sarah punya, 1 Ahmad punya

Lepas tu ni Sarah buat sendiri untuk Hasan. 
Dah terapung dah shinchan tu sebab dah lama dah buat :D baru nak ambil gambar ;")

Budak2 suka, dan impressed. Lepas tu sambung main 'play-pretend' dengan snow globe masing2 while mama? berehat *kihkih*. 3rd trimester pregnancy plis :). Hashtag throwback

Bahan2: Jar cantik (buang kulit), Mainan kecil muat mulut jar, Glitter, Bluetack
Masa: 10 Minit je :D


Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)