Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 27, 2015

Kelebihan Vitalea for Kids

Assalamualaikum

Sedar tak sedar, dah nak habis dah bulan januari 2015. Cepat sangat masa berlalu. Promosi bulan januari tahun 2015 pon akan habis dalam masa seminggu. Ini termasuk promosi vitalea for kids iaitu buy 3 free 1 yang saya rasa teramat murah jika nak di bandingkan dengan harga sebotol2. Kalau pun ada promosi lepas2 ni, ia akan jadi buy 6 free 1. Still tak semurah buy 3 free 1. Faham ke? haha. Dan nanti april akan ada GST *ok we deal with that when the time comes k :D*

Here goes, kelebihan vitalea for kids shaklee


p/s: hmm kami punya, tak sampai sebulan pon habis dah sebab asyik makan. 3 orang pulak tu kalau tak campur mak dia pau kongsi sebotol. Hu hu. Belum buka next bottle. Nanti tunggu bulan depan. Jimat2 sikit duit mama weii..hahaha. 


Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)

No comments: