Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 4, 2015

Random Babble

Assalamualaikum

Hai, sekarang ni macam trend kebanyakan artis2 / orang2 glamour / blogger2 tersohor masing2 mengeluarkan jenama shawl sendiri. Semua pon shawl. Yang berbeza hanyalah corak, mungkin material, mungkin size hahaha yela dah tu nak beza apa lagi kan tapi fikir balik sebab tu lah tudung fareeda glemer sangat sebab dia lain dari yang lain

Pendapat saya, ada orang mukanya sesuai pakai shawl. Tapi tak kurang juga yang overconfident :D. Apa2 pon, ikut suka depa lah. Saya? teringin juga nak pakai shawl. Tapi masih tak cukup keyakinan diri jadi kita stick to ariani sahaja lah lagi. Ha ha ha

Gambar semalam di Magnum Cafe dengan Ahmad
(hai belum 6 bulan habis pantang dah makan aiskrim? *gasp*)

Ok lah sekian entry tak ada motif nervous nak masuk kerja dah. Hu hu hu


Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)

No comments: