Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 3, 2015

Breastfeeding

Assalamualaikum

Kesinambungan dari kisah peti ais penuh saya di entry ini? ialah di bawah

Main belasah je susun macam2mana sebab dah tak muat sangat2 dah hahaha. Senang2 500Oz tu. Lauk pon beli hampir daily sebab tak muat fridge :D

Dah nak masuk kerja, biasanya, laju je stok2 ni berjalan. Harap2 dapat topup maintain stok. Berkurang sikit pon tak apa supaya muat peti ais. Hohoho

My daily consumption untuk menjaga kesihatan diri sendiri

Tak nak lah menyusu sampai memakan diri. Tu baru calsium. Belum tenaga, masa tidur etc. Ish. Tak boleh. Anak2 memerlukan ibu yang power untuk mendidik mereka. Moga ALlah kurniakan kami kesihatan yang baik!

P/s: Energizing Soy Protin tu yang paling mahal antara 5 5 tu. Retail rm150. Harga ahli murah la sikit. Tapi, bila promosi, murah jauh. Untunglah bulan ni promosi. Yang saya consume, semua saya beli time promosi. Hehe. Diri sendiri kena cekap berbelanja gitcuuuu :D

Nurul Iman. Pengedar Shaklee Bangi dan Putrajaya. Shaklee ID: 880027. Hp: 0192661775 (untuk pesanan)

No comments: