Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 1, 2015

Autograph 1980s

Assalamualaikum

Siapa2 yang lahir batch 1980s mesti tau buku autograph kan? (at least for girls la) The one that we have, then pass around to selected friends if not everyone (LOL), then kawan2 akan tulis kata2 / advise lah apa lah kan. Hias2 sikit. Well of course saya pon terjebak sekali dalam trend karut tu. Mujur ada 1 je ada kawan2 sampai 2 3 buku ok *nangis gelak* 

Ya siapa tau supermario? Thats my autograph book :D

Yang paling tak boleh tahan, ada ucapan untuk bakal2 penulis autograph! hahaha

My very own hand writing. See what i wrote back then *nangis gelak*

Nampak macam boleh tahan bijak juga owner autograph tu ye. Hahaha *mohon sambung gelak*

Sekian. Harap terhibur :D

p/s: Gatal juga nak upload 'autograph' yang kawan2 tulis pada saya. Tapi takut diaorang marah tak sampai hati. 

No comments: